Wireless consultancy van TWS

Bekijk de mogelijkheden

Wireless consultancy van TWS

WLAN (Wireless Local Area Network), tegenwoordig beter bekend als Wifi, is geen ‘technische wonder’ meer. Waar we ook zijn en wat we ook doen, zakelijk of privé; een goed, snel, betrouwbaar wireless netwerk is vanzelfsprekend aan het worden. TWS is de expert in betrouwbare wireless oplossingen van hoge kwaliteit. Onze gecertificeerde specialisten geven een onafhankelijk advies over jouw netwerkmogelijkheden.

De juiste oplossing

Goed ingerichte datanetwerken zorgen voor een snelle, veilige en stabiele verbinding tussen alle devices in een bedrijf. Het is de kunst om uit alle mogelijkheden voor de inrichting van jouw wireless netwerk de beste oplossing te kiezen. Onze consultants adviseren jou om te zorgen dat jij over het beste wireless systeem beschikt. Dankzij jarenlange ervaring, training en certificering brengen we de beste oplossing voor jouw datanetwerk in kaart.

Draadloos advies

Wij bieden uitgebreide consultancy service op alle vormen van digitale connectiviteit. Wij ondersteunen onder andere in het opstellen van een Request For Proposal. Samen inventariseren we wat er nodig is om jouw netwerk aan te laten sluiten op jouw behoefte. Ook beschikken we over de kennis en mensen om jou strategisch, tactisch en operationeel te ondersteunen als het gaat om jouw bedrijfsnetwerk.

Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden

Zorgorganisatie Stichting Land van Horne

TWS-groep voor jou

Elk bedrijf is uniek. Evenals de specifieke eisen die worden gesteld aan het wireless netwerk. De Wireless Consultants van TWS hebben uitgebreide ervaring met de meest uiteenlopende branches. We blijven ontwikkelingen op de voet volgen en luisteren altijd naar jouw specifieke wensen. Zo weten we precies welke wireless oplossing het beste bij jouw bedrijf past.

TWS Consultancy

  • Request For Proposal (RFP)
  • Merk onafhankelijk (hardware) advies
  • Second opinion
  • Troubleshooting
  • Plan van aanpak
  • Sparren

Vrijblijvend in gesprek? Neem contact op met TWS

Draadloze netwerktechnologie blijft zich ontwikkelen. Onze Wireless Consultants blijven trends en ontwikkelingen volgen. Advies nodig over een nieuw netwerk, een second opinion, troubleshooting of heb je andere vragen? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Jonathan Doe
Functienaam

Jonathan Doe
Functienaam

Jonathan Doe
Functienaam

Jonathan Doe
Functienaam