VACATURE NETWORK ENGINEER

Wij zijn op zoek naar talenten, die het verschil gaan maken.

TWS networks richt zich op het leveren van hoogwaardige WAN-netwerken en internetdiensten aan diverse organisaties. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met unieke producten en diensten binnen de ICT-markt. Al sinds 2002 leveren wij hoogwaardige oplossingen en diensten op het gebied van data/IP en telecomnetwerken. In deze periode hebben we bijgedragen aan de explosieve groei naar hoogwaardige netwerkoplossingen.

Door onze kennis over de laatste networking technieken kunnen we altijd inspelen op de groter wordende vraag naar slimme en betrouwbare netwerkdiensten. TWS networks levert overal in Nederland zakelijk internet, via glasvezel, DSL 3G/4G of via microwave straalverbindingen.

Voor meer informatie, volg ons op LinkedIn

Wij zoeken een: Network engineer (40 uur)

Network engineer

Wat vragen wij

Jij bent een echte techneut die graag kennis deelt en proactief met oplossingen komt. Je bent zelfstandig maar werkt ook graag samen in een informele sfeer. Je bent betrouwbaar en stressbestendig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een planmatige, analytische en nauwkeurige werkhouding. Je vindt het belangrijk om je vakkennis up tot date te houden en grijpt kansen voor persoonlijke groei en opleiding met beide handen aan.

 • Check
  accuraat, flexibel, opgewekt, doorzetter, leergierig, zelfstandig, klantgericht
 • Check
  hbo werk- en denkniveau
 • Check
  minimaal 3 tot 5 jaar relevante werk ervaring
 • Check
  aantoonbare certificering (CCNP/CCDP of vergelijkbaar)
 • Check
  theoretische kennis van netwerkprotocollen
 • Check
  gedegen kennis van large Enterprise LAN/WAN en datacenter omgevingen
 • Check
  gedegen kennis met protocollen, waaronder BGP,OSPF,MPLS, IPSEC
 • Check
  ruime ervaring met Juniper/Cisco/Fortigate/Linux apparatuur
 • Check
  ervaring met Aruba/Extreme/Aerohive is een pré
 • Check
  in bezit van rijbewijs B

Wat bieden we?

Een leuke functie in een enthousiaste, betrokken organisatie waar samenwerking, innovatie en resultaat centraal staan. Als Netwerk Engineer ben je het technisch brein voor onze klanten. Je werkt aan de optimale beschikbaarheid van ons eigen netwerk en de netwerken van onze klanten.

Je bent primair verantwoordelijk voor het beheren en vernieuwen van complexe infrastructuren. Daarnaast zijn je werkzaamheden het dagelijks beheer van de backbone netwerkinfrastructuur. Ook help je klantvragen te vertalen naar hoogwaardige oplossingen. Je werkt nauw samen met 6 collega’s uit jouw team en met andere collega’s die verantwoordelijk zijn voor draadloze infrastructuren. Je draait mee in de stand-by storingsdiensten en indien nodig verricht je (onderhouds)werkzaamheden buiten de reguliere werktijden.

Wij bieden een marktconform salaris, een mooie pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om onbeperkt te sporten in onze eigen fitnessruimte.

Standplaats

Twello

Werkgebied

Nederland

Reageren

We gaan graag met je in gesprek om meer te vertellen over deze vacature, de cultuur, visie van TWS en de mensen die hier werkzaam zijn. Wil je meer informatie neem dan contact op met Marco de Jong, businessunit manager technologies en networks, 088 – 57 02 401. Wil je solliciteren mail dan je cv en motivatie naar info@twsnetworks.com.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Gerelateerd nieuws

Datum: 15 juni 2021
TWS is al bijna 20 jaar dé specialist in zakelijke datacommunicatie. We ontwerpen, implem...
Datum: 8 april 2021
November 2020 is Erwin van de Zande het team van TWS gaan versterken. Erwin heeft heel bew...
Datum: 26 januari 2021
Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company, is marktleider op het gebied van wired en wir...

Terug naar het nieuwsoverzicht