TWS ontsluit Offshore platform in de Oostzee

Steeds meer activiteiten vinden offshore plaats. Meestal zijn deze activiteiten gericht op de exploratie en winning van olie en gas, maar tegenwoordig ook in toenemende mate voor winning van windenergie. Om installaties en platformen in de zee goed te kunnen laten werken, moet de zee met het land verbonden worden. TWS beschikt over de ervaring om dit te realiseren.

Als onderaannemer heeft TWS een verbinding tot stand gebracht van een boorplatform in de Oostzee en een mast in Lohme. TWS is verantwoordelijk geweest voor de complete aanleg van deze complexe communicatietechnologie. Van ontwerp, levering, installatie, configuratie tot inbedrijfstelling. Rekening houdend met de geldende eisen van ieder land.

Voorbereidingen voor Offshore aansluitingen vinden plaats in de werf. Alle apparatuur wordt per boot vervoerd naar de uiteindelijke locatie op zee. Engineers van TWS bouwen daar de verschillende installaties op en realiseren de juiste uitlijning en configuratie van de straalverbinding.

GWO gecertificeerd

GWO gecertificeerd

Doorgaans zijn de weersomstandigheden uitdagend. Daarom gelden strenge veiligheidseisen. TWS is gecertificeerd door GWO. We hebben de kennis en kunde in huis om in de offshore-industrie straalverbindingen op te bouwen en uit te lijnen.

Gerelateerd nieuws

Datum: 28 mei 2021
...
Datum: 10 maart 2021
Het COVID-19 virus heeft ons voor een grote uitdaging gezet. Social distancing wordt ingez...
Datum: 28 januari 2021
Yes! TWS groep is uitgeroepen tot Ambition Partner of the Year van Eurofiber Nederland.  ...

Terug naar het nieuwsoverzicht