TWS INTRODUCEERT WIRELESS AS A SERVICE

Een draadloos netwerk, Wireless LAN ofwel WiFi, is aan veel veranderingen onderhevig. De nieuwste ontwikkeling is het extern uitbesteden van het beheer. Om hier optimaal in te kunnen ondersteunen biedt TWS Wireless as a Service. WaaS is een Cloud-oplossing waarbij het beheer en onderhoud volledig extern wordt uitgevoerd door TWS. Deze Cloud-oplossing, waarbij de klant alleen een aantal acces points afneemt tegen een vast maandelijks bedrag, biedt de ideale ondersteuning bij ontwikkelingen rondom het draadloos netwerk.

Dankzij dit unieke concept is het mogelijk zonder grote investeringen te profiteren van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. TWS neemt alle zorgen uit handen en de klant heeft geen omkijken naar het beheer en onderhoud van het draadloze netwerk, omdat dit op een externe online locatie wordt beheerd.

Het netwerk wordt door TWS centraal gemanaged. Dit heeft als voordeel dat het draadloos netwerk door TWS in de gaten wordt gehouden, dat updates worden uitgevoerd en problemen worden verholpen, zonder dat er externe partijen bij betrokken zijn. Dit zorgt ervoor dat het draadloos netwerk snel, veilig en altijd beschikbaar is. In tegenstelling tot lokale oplossingen vereist WaaS geen kostbare IT personeel of netwerkbeheerders met specialistische kennis over WiFi.

wireless TWS service

Gerelateerd nieuws

Datum: 18 november 2020
Unicoz is de grootste onderwijsstichting in Zoetermeer met 28 locaties. Deze zijn verdeeld...
Datum: 16 oktober 2020
Voor elk bedrijf is het goed om in de organisatie zowel jeugd als mensen met veel ervaring...
Datum: 21 juli 2020
Ferus Smit is een familiebedrijf waar al meer dan 100 jaar geweldige schepen gebouwd worde...

Terug naar het nieuwsoverzicht