TWS INTRODUCEERT WIRELESS AS A SERVICE

Een draadloos netwerk, Wireless LAN ofwel WiFi, is aan veel veranderingen onderhevig. De nieuwste ontwikkeling is het extern uitbesteden van het beheer. Om hier optimaal in te kunnen ondersteunen biedt TWS Wireless as a Service. WaaS is een Cloud-oplossing waarbij het beheer en onderhoud volledig extern wordt uitgevoerd door TWS. Deze Cloud-oplossing, waarbij de klant alleen een aantal acces points afneemt tegen een vast maandelijks bedrag, biedt de ideale ondersteuning bij ontwikkelingen rondom het draadloos netwerk.

Dankzij dit unieke concept is het mogelijk zonder grote investeringen te profiteren van de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. TWS neemt alle zorgen uit handen en de klant heeft geen omkijken naar het beheer en onderhoud van het draadloze netwerk, omdat dit op een externe online locatie wordt beheerd.

Het netwerk wordt door TWS centraal gemanaged. Dit heeft als voordeel dat het draadloos netwerk door TWS in de gaten wordt gehouden, dat updates worden uitgevoerd en problemen worden verholpen, zonder dat er externe partijen bij betrokken zijn. Dit zorgt ervoor dat het draadloos netwerk snel, veilig en altijd beschikbaar is. In tegenstelling tot lokale oplossingen vereist WaaS geen kostbare IT personeel of netwerkbeheerders met specialistische kennis over WiFi.

wireless TWS service

Gerelateerd nieuws

Datum: 28 januari 2021
Yes! TWS groep is uitgeroepen tot Ambition Partner of the Year van Eurofiber Nederland.  ...
Datum: 15 januari 2021
Aruba, Curaçao en Sint Maarten zijn drie zelfstandige landen binnen het Koninkrijk der Ne...
Datum: 12 januari 2021
Voor de hoogwaardige projecten die TWS voor klanten mag uitvoeren worden altijd de beste m...

Terug naar het nieuwsoverzicht