TWS EXPERIENCE

TWS is al bijna 20 jaar specialist in zakelijke data- en informatieverbindingen. Wij voeren uitdagende projecten uit voor klanten die bewust kiezen voor de hoogste kwaliteit. 100% connectiviteit zonder dat je er omkijken naar hebt.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Nét even een stap verder gaan zit nu eenmaal in onze genen. We werken hard en daar hebben we ook echt plezier in. Elke dag is een avontuur. Uiteraard zakelijk. Maar ook privé. We zoeken nou eenmaal graag het avontuur op. En onze intense ervaringen delen we uiteraard met je!

Team TWS op expeditie naar Stavanger

Wij laten ons graag uitdagen door extremen; zowel in weersomstandigheden als in de ruige omgeving. Onze avonturiers voeren de aanleg van infrastructuren niet voor niets onder alle omstandigheden uit. In september 2016 gingen wij op expeditie naar het onherbergzame Stavanger, Noorwegen. Waarom? Omdat het kán!

The sky is the limit!

De top bereik je niet zómaar… Daar heb je soms zwaar materieel bij nodig. Zoals helikopters. Wij kregen een stevige extra airpower in de vorm van een  echte krachtpatser. We zeggen niet voor niets: optimale verbinding en bereikbaarheid. Altijd en op elke locatie. En juist op grote hoogte hebben we vaak onze materialen nodig!

The art of wireless

The art of wireless samengevat in 1 minuut.

Sales meeting op Vlieland met alle Accountmanagers

Kwartaalmeeting in 2014 van de TWS groep in Lemmer

Kwartaalmeeting van de TWS groep bij Snowplanet

De start van TWS caribbean

Voor het eerst de klus op Curacao in 2011.

TWS groep naar Londen

TWS groep van Denemarken naar Oslo