De draad kwijt zijn?

Het leven van een patchkast start over het algemeen netjes en geordend. Na verloop van tijd zien wij hier nog wel eens wat verandering in komen. We zijn allemaal druk en ‘even snel een nieuwe data kabel erbij prikken’ is zo gedaan. En na de één volgt de ander, maar gelukkig weet een collega nog wel precies wat er bij gekomen is.

Het lijkt geen probleem om de patchkast nog een keer wat verder uit te breiden. Tot het moment dat de deur echt niet meer goed dicht wil en de collega die alles wist, vertrokken is. Een kleine storing wordt zo toch een groot probleem. Daarnaast is brandgevaar een niet te onderschatten optie.

De engineers van TWS zien regelmatig een patchkast die veel weg heeft van een bord spaghetti. Geen probleem! Na inventarisatie en een aantal metingen kunnen alle racks opnieuw bekabeld worden.

Naast het feit dat het er weer geordend uitziet en er veel minder ruimte nodig is, is het veiliger en verkleint u de kans op complexe storingen.

Patchkast voor en na

Zien de patchkasten er bij u uit zoals de linker foto? En heeft de rechter foto toch uw voorkeur? Dan gaan de TWS-engineers graag bij u aan de slag.

Structuur en overzicht: klaar voor de toekomst dankzij het vakwerk van TWS!

Wilt u weten wat TWS voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een accountmanager van TWS via 088- 570 24 00

Gerelateerd nieuws

Datum: 2 februari 2021
TWS realiseert straalverbinding bij de Zandwinning Belfeld....
Datum: 18 november 2020
Unicoz is de grootste onderwijsstichting in Zoetermeer met 28 locaties. Deze zijn verdeeld...
Datum: 14 juli 2020
In een goede samenwerking waarbij optimaal gebruik gemaakt wordt van elkaars expertises zi...

Terug naar het nieuwsoverzicht